‘Opus 7 at the Oscars’ in O.C. De Lier

Opus7_cultuurprijs2017_2

Zottegem/Lierde, 20/02/2018 –  Na het winnen van de cultuurprijs 2017 van Lierde organiseert concertband Opus 7 op 27 en 28 april 2018 om 20 uur het concert ‘Opus 7 at the Oscars’ in O.C. De Lier.

Concertband Opus Seven is een harmonieorkest uit  Zottegem en Lierde  dat bestaat uit houten en koperen blaasinstrumenten, aangevuld met een drumstel, percussie, keyboard en enkele prachtige zangeressen. “Wij brengen  muziek voor iedereen. De nadruk ligt op swingende, populaire muziek, maar ons repertoire varieert van filmmuziek tot moderne rock/pop en hedendaagse harmoniecreaties. We profileren ons als een  flexibele concertband  en passen ons graag aan aan de wensen van de organisator. Ambiance op een volksfeest of romantiek op een huwelijksviering? Opus 7 speelt het allemaal! Aarzel niet ons te contacteren voor vrijblijvende info. We zijn ook steeds op zoek naar  nieuwe muzikanten. Dus bespeel je een instrument? Kom dan eens vrijblijvend naar een repetitie!”

Meer info?

opus7.be

Concert in OC De Lier, op 27 en 28 april?

Zie flyer hieronder. Tickets via info@opus7.be.

Opus_Oscars_uitnodiging