Een concert bij de buren

Caldarium1

Melle, 27/02/2018 –  Op zondag 11 en zondag 25 maart stellen vier Melse gezinnen hun huis open voor artiesten en publiek. De optredens beginnen om 10.30 uur. Je geniet van een volwaardig concert in een intieme setting. De artiesten houden erg van het nauwe contact met het publiek en geven het beste van zichzelf. Op het einde biedt de gemeente samen met de gastheer of -vrouw een glaasje aan.

De locatie krijg je meegedeeld bij aankoop van je ticket. Een kaartje kost 8 euro en 4 euro voor wie 14 jaar is of jonger. Inschrijven kan via https://inschrijvingen.melle.be  of bij de dienst cultuur.

Programma

ZONDAG 11 MAART

  • Little Kim & The Alley Apple 3

Little Kim & The Alley Apple 3 nemen je mee op een swingende trip naar de jaren ’40 en ’50 in de VS, inclusief vintage instrumenten. Met al drie albums en meer dan 200 optredens op de teller zijn ze klaar voor Melle. Jan de Smet en Guido Belcanto zijn alvast fan!

OF

  • Rony Verbiest Trio  en Antje De Boeck

Het Rony Verbiest Trio en Antje De Boeck bestaat uit accordeonist Rony Verbiest (Johan Verminnen, Jo Lemaire, Sioen,…), Mario Vermandel (Jan De Wilde, Broken Circle Breakdown,…) en gitaris Hans van Oost aangevuld met Antje De Boeck (Daens, Terug naar Oosterdonk) om samen een vertellend concert te brengen.  Van La Plaça del Diamant langs Place Pigalle – 52nd Street naar de Westhoek. Des mensens, kleine oorlog tussen liefde en lijden.  Dit concert is al uitverkocht!

ZONDAG 25 MAART

  • Caldarium Musica

Mellenaar Francis Michels is actief in verschillende klassieke ensembles. Voor deze gelegenheid brengt hij zijn ‘Caldarium Musica’ mee. Francis Michels (altviool), Wouter Laga (fluit), Johan Michels (klarinet) en Ignace Derese (piano) brengen een programma met muziek van onder andere Mozart, Debussy en Bach. Door de unieke instrumentencombinatie kunnen een aantal pareltjes aan bod komen die anders niet vaak op een concert te horen zijn.

OF

Amazing Bear is gitarist/toetsenist Marc Van Renne. Met genoeg ontzag maar zonder schrik voor de grote voorbeelden Bob Dylan, Tom Waits en Randy Newman bracht hij al eerder twee albums uit. Als singer-songwriter staat hij voor deze gelegenheid solo in een Melse huiskamer met nieuw werk, oude blues en breekbare songs.