OKAN-leerlingen geven les over hún taal

Foto 21-02-18 11 56 19

Herzele, 28/02/2018 –  Elk jaar op 21 februari viert Unesco de Internationale Dag van de Moedertaal. Ook aan het Atheneum Herzele ging deze bijzondere dag niet onopgemerkt voorbij.

De leerlingen uit de onthaalklas voor anderstaligen (OKAN) organiseerden tijdens deze Internationale Dag van de Moedertaal immers een bijzonder taalproject voor de richting Humane Wetenschappen.   Culturele en maatschappelijke diversiteit bestuderen, behoort tot het lespakket van de leerlingen Humane Wetenschappen. Het was voor hen dan ook een unieke kans om tijdens deze projectdag Fins, Arabisch, Perzich en zelfs Zoeloe en Kyniarwandees te leren dankzij de OKAN-leerlingen! Het samenwerkingsproject bracht alle betrokken leerlingen ongetwijfeld alweer dichter bij mekaar. Meer informatie over de talendag vind je op de website  http://www.atheneum-herzele.be  en op de Facebookpagina’s van het Atheneum Herzele.