Nieuw gelijkspel voor Olsa

DSC_0793

Brakel, 28/02/2018 –  K.OLSA Brakel – VK.Westhoek 1-1.  Bij de thuisploeg ontbraken Kabanda (geschorst) en Pauwels (gekwetst), Bogaert keerde terug uit schorsing.

De bezoekers zorgden voor het eerste gevaar, een schot van Sahuke Mandi vloog naast. Aan de overzijde werd een bal maar half ontzet, Van Den Bossche nam aan en besloot een half metertje over. Een paar minuten later was het bingo. Achahbar kreeg net buiten de grote rechthoek de bal toegespeeld, Dumesnil was kansloos tegen zijn botsend schot. 1-0 na 20’. Enkele minuten later was Achahbar opnieuw gevaarlijk. Toen hij werd aangespeeld door Lambrecht zag hij de bezoekende goalie wat ver uit zijn doel staan, zijn schot viel op het dak van het doel. Op het halfuur liet Sahuke Mandi d é kans op de gelijkmaker liggen toen hij op aangeven van Ternier van kortbij naast trapte. Ook OLSA kwam nog dicht bij een doelpunt, na een afleggertje van Achahbar zag Van Den Bossche zijn schot net naast de verste paal naast gaan.

DSC_0821

De eerste kans na de koffie was meteen goed voor een doelpunt. Sahuke Mandi kon rond de middellijn de bal onderscheppen, de West Vlaamse spits liep iedereen voorbij en schakelde ook de uitgekomen Otte uit en kon zo de gelijkmaker tegen de netten schieten. 1-1 na 52’. Brakel was niet uit zijn lood geslagen. Een vrije trap van Achahbar ging een metertje naast en toen De Coene, op aangeven van Hebbelinck, de bal voor doel bracht stond er niemand op de goeie plaats om binnen te duwen. Met nog een kwartier te spelen pakte Dumesnil uit met een prachtredding toen hij een vrije trap van Achahbar uit de winkelhaak haalde. Het spel bleef goed heen en weer gaan, beide ploegen gingen op zoek naar de winning goal. Een afvallende bal belandde voor de voeten van Sucaet die het leder naar de benedenhoek trapte, Otte dook naar de goeie hoek. In de slotminuten probeerde Haezebroeck de bezoekende doelman te verschalken, de bal ging echter net over de deklat. Aan de overzijde tikte Otte een schot van de ingevallen Kouhemaha over zijn kooi, meteen het laatste wapenfeit.

R 18.