Repair Café Merelbeke opent de deuren

Repair Café Merelbeke

Merelbeke, 28/02/2018 – Op zaterdag 3 maart tussen 10 en 16 uur opent het Repair Café Merelbeke opnieuw zijn deuren in het Clubhuis, Poelstraat 37 in Merelbeke. De vorige Repair Cafés gaven alvast heel wat spullen een nieuw leven.

Het Repair Café promoot repareren als alternatief voor weggooien en wil reparatiekennis verspreiden. Iedereen kan kapotte spullen brengen om samen met de aanwezige reparateurs ter plaatse te herstellen. Je kan er terecht met kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, servies, speelgoed … Kortom, alles waar wat stuk aan is. Ook helpende handen en handige klussers zijn meer dan welkom om te komen helpen in het Repair Café.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X