Comedian Jan Jaap van der Wal in GC De Kluize

DDL scheldewindeke de kluize film voorstellingen

Oosterzele, 01/03/2018 –  Beleef op zaterdag 10 maart vanaf 20 u in GC De Kluize een heerlijk avondje stand-upcomedy met Jan Jaap van der Wal. Dankzij het Kluize-team blijft stand-upcomedytalent naar de Oosterzeelse cultuurtempel komen. Met ‘SCHOON’, zijn tweede show, eens goed lachen, brullen, gieren. (R 17, foto DDL).

Er zijn redenen genoeg om je op zaterdag 10 maart in het comedycircuit te storten. Twee jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal en vice versa. De voorstellingen van de ‘nieuwe Belg’ kunnen op een heel ruime belangstelling rekenen. Ook in de media maakt hij ophef in ‘Caf é Corsari’, ‘Siska Staat Op’, ‘Advocaat van de Duivel’, ‘Achter de Rug’. Iedereen herinnert zich nog zijn indrukwekkende passage in ‘De Slimste Mens’ waar hij zijn verbaliteit en intelligentie showt.
SCHOON
Jan Jaap van der Wal maakte   ‘SCHOON’ speciaal voor en in Vlaanderen. De liefde tussen Jan Jaap en Vlaanderen is nog verre van bekoeld. Sterker, nog die is dieper geworden. In zijn show SCHOON gaat hij in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelkantjes, scherpe hoekjes, uitgewreven plekken. Ze zijn allemaal SCHOON. Het is maar hoe je er naar kijkt. Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, het wordt in GC De Kluize Scheldewindeke een ‘SCHOON’-avond. En bovendien staat Jan Jaap van der Wal op het podium om te doen waar het allemaal om draait, het publiek doen schaterlachen, met goeie grappen, absurditeiten en ondenkbare inzichten. Afspraak in de knusse theaterzaal.
Praktisch
Tickets kosten 18, 17, 16, 15 en 14 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30,  reservaties@oosterzele.be,  www.gcdekluize.be.
Reporter 17, foto Danny De Lobelle.