Drugsbende opgerold

Drugs

Geraardsbergen/Lierde, 02/03/2018 –  Na maanden intensief speurwerk slaagde de lokale politie van Geraardsbergen-Lierde er in om een bende in kaart te brengen die zich reeds geruime tijd bezig  hield met handel in verdovende middelen in Geraardsbergen en omgeving.

Bij een huiszoeking in een woning in Lessines werden 422 gram speed en 130 gr cannabis in beslag genomen.  Bij verdere huiszoekingen in Geraardsbergen, Brakel, Lierde en Lessines werden ook nog eens drie auto’s en één motorfiets in beslag genomen.  In totaal werden 6 personen opgepakt en voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde.  Vier verdachten werden aangehouden; twee verdachten werden vrijgelaten onder strikte voorwaarden.  Het gaat om vijf mannen en één vrouw tussen de 27 en 43 jaar en allen afkomstig uit Geraardsbergen en omgeving. Zij zijn geen onbekenden voor het gerecht.