Proef de specialleke’s van ‘Kerstvrienden Oosterzele’

DDL kerstvrienden etentje voor 2018 (2)

Oosterzele, 06/03/2018 –  Op zaterdag 24 maart vanaf 18 u tot 20 u 30 en op zondag 25 maart vanaf 11 u 30 tot 14 u 30 kan je in de feestzaal De Watermolen in Balegem in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Stoofvlees of vol au vent à volont é met frietjes, proef de specialleke’s van de ‘Kerstvrienden Oosterzele’. ( R 17, foto DDL).

De ‘Kerstvrienden Oosterzele’ met V éronique Coens, Patrick Van Damme, Stefan Hutse, Majolie   Bogaert, Katrien Van Der Velpen en Dominique Maerten hebben duidelijk veel zin om in december 2018 opnieuw uit te pakken met een kerstmarkt op het Marktplein van Scheldewindeke. De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar de werking van de kerstmarkt. Het eetfestijn van het kerstmarktcomit é, dat is telkens lekker eten, zonder toeters of bellen, voor een prikje. Zeg zelf, 15 euro voor stoofvlees of vol au vent à volont é. Kinderen tot 10 jaar smullen frietjes met frikandel tegen 5 euro. Lekker eten hoeft dus niet duur te zijn. De ‘Kerstvrienden’ zullen er alles aan doen om je te verwennen. Je komt naar de feestzaal De Watermolen,  Balegemstraat 14  in Balegem voor de gezelligheid. Je kan er terecht voor enkele gezellige uren tafelplezier. Je deelname aan het eetfestijn zal de moeite waard zijn. ‘Alle levensgenieters, lekkerbekken en kerstmarktfanaten zijn welkom’, glimt voorzitster V éronique Coens, één van de drijvende krachten van de ‘Kerstvrienden Oosterzele’. De frieten met stoofvlees of vol au vent kunnen het goede gezelschap krijgen van je favoriete (streek)bier, wijn, frisdrank. Zorg dat je er samen met familie en vrienden bij bent. Wie niet kan deelnemen aan het eetfestijn, kan een steunkaart (5 euro) kopen. Toon een groot hart en steun de ‘Kerstvrienden Oosterzele’, die van de vierde editie (tweede weekend december 2018) van de openluchtkerstmarkt iets heel bijzonders willen maken. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden van ‘Kerstvrienden Oosterzele’, ze kunnen ook aan de kassa gereserveerd worden, mits betaling op voorhand.

Meer info?

https://www.facebook.com/kerstvriendenOosterzele

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.