Samana Oosterzele viert paasfeest in GC De Kluize

DDL ziekenzorg samana (2)

Oosterzele, 06/03/2018 – Samana Oosterzele maakt zich op voor een paasfeest met animatie. Op paasmaandag 2 april vanaf 14 u wordt het Gemeenschapscentrum De Kluize Scheldewindeke een plek waar u zich heel goed gaat voelen. (R 17, foto DDL).

Knus, gezellig, warm en hartelijk. Dat is het minste wat je kan zeggen van dit aangename paasfeest in GC De Kluize. Het paasfeest start met een misviering, voorgegaan door pastoor Amand De Cock en opgeluisterd door het Oosterzeelse Sint-Gangulfuskoor. Na de viering is het genieten van koffie met gebak. Traditiegetrouw zorgt Samana Oosterzele voor animatie. Dit keer wist het Samana-bestuur Lokernaar Johnny Clarysse te strikken voor een optreden. Sinds zijn negende jaar speelt hij al accordeon. Johnny Clarisse is een veelgevraagd muzikant. Bouwde een heel succesvolle carrière uit. ‘Er is niets zo heerlijk als op een podium te staan en je muziek naar je publiek te brengen, dat is de max’, klinkt het steevast bij entertainer Johnny Clarysse. Het optreden belooft een knaller te worden. Het paasfeest wordt afgesloten met een koffiemaaltijd. Er zijn veel goede redenen om af te zakken naar GC De Kluize Scheldewindeke.

Praktisch

Deelnemen kost 7 euro. Uiterste datum voor inschrijven: dinsdag 27 maart. Geef een seintje naar Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00,  juliette.meuleman@telenet.be  of Rita De Landsheere, 09 / 362 79 09,  ritadelandsheere@hotmail.com.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.

DDL ziekenzorg samana (1)