60 jaar geleden getrouwd in Expo-jaar én op Valentijnsdag

DDL balegem diamanten brl van den broucke roger en de bruycker martha (2)

Oosterzele, 07/03/2018 – Zondag vierde het echtpaar Roger Van Den Broucke en Martha De Bruycker hun 60ste huwelijksverjaardag in de Salons  Caipirinhia in Merelbeke.

Roger en Martha gaven elkaar hun ja-woord op Valentijnsdag 14 februari 1958  in Moortsele. Ze hebben 3 dochters: Carine, Claudine en Rosita. Zij zorgden op hun beurt voor 2 kleinkinderen. het koppel leerde elkaar kennen via een vriend van Roger die vaak over de vloer kwam. Roger werkte als auto mecanicien eerst in Bottelare en startte daarna zelf een Peugeot-garage in de nabijheid van Het Hof van Oranje en benzinepomp. Tussen de werkzaamheden kweekte hij schapen en tuinierde hij. Martha was eerst zelfstandige naaister en na het huwelijk hielp ze mee in de garage . Ze baatte ook het café de oude bareel uit. Tussendoor naaide ze kleding voor het gezin.

Danny De Lobelle. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X