Steun de 1.000 km van Joren Pede, koop koeken!

1000km4.jpg

Zottegem, 09/03/2018 – Velzekenaar Joren Pede zal proberen om ook dit jaar de 1.000 KOTK-kilometers helemaal zelf te rijden. Om geld op te halen voor zijn deelname organiseert hij morgen een koekenverkoop op de markt.

Deelnemers aan de 1.000 km van Kom op tegen Kanker verdelen de afstand doorgaans onder elkaar, maar Joren zal die dus helemaal alleen afhaspelen. Het evenement vindt plaats van 10 tot 13 mei, per dag zal hij dus 250 km fietsen. Een huzarenstukje. “Eigenlijk was ik niet van plan om ook dit jaar mee te rijden, maar omdat Zottegem dit jaar middagstad is van KOTK heb ik mij toch laten overhalen”, aldus Joren. Tijdens de koekenverkoop morgen op de markt van Zottegem biedt hij vanille- en chocolade wafels aan. Per doos kosten ze 6 euro. Hieronder zie je dat Joren er zeker genoeg heeft ingeslagen. Allen daarheen dus!

Je kan Joren volgen via deze Facebookpagina: De 1.000 km van Joren