Patricius  De  Leeuw en  B éatrice  De  Laar vieren gouden huwelijk. Proficiat!

DDL zottegem gouden brl Patricius de leeuw en B éatrice de loor (2)

Zottegem, 10/03/2018 –  Zaterdag werden  Patricius  De  Leeuw en  B éatrice  De  Laar ontvangen in de raadszaal van Zottegem naar aanleiding van hun gouden huwelijksverjaardag.

Patricius  (Patrick) en B éatrice (B éa) gaven op 6 april 1968 hun ja-woord in Merelbeke. Ze hebben een dochter Sindy die op haar beurt zorgde voor één kleinkind. Patrick was 44 jaar aan een stuk werkzaam in de bouw als stukadoor en plafonneerder. In zijn vrije tijd ging hij naar vogeltentoonstellingen en kweekte ook zelf. Nu geniet hij van de weekendjes samen met vrouw aan zee. Samen maken ze veel strandwandelingen.    B éa was stikster en later poetsvrouw. De laatste jaren werkte ze als bediende in een kranten- en papierwinkel in Herzele. Ze zorgde ook voor het huishouden en de kinderen. Wandelen is een van haar favoriete hobby’s.

Danny De Lobelle.