VIDEO – Velzeekse schittert in prestigieuze Hollywood serie

Lynerenee

Hollywoord Bart, 16/03/2018 – Hier op Zottegemse bodem kennen we haar als Line Van Wambeke, ginder aan den andere kant van het grote sop staat ze bekend als Lyne Renee.

Lyne’ is de verengelsing van ‘Line‘ en Ren ée komt van haar verongelukte tante Ren ée, de zus van haar moeder, naar wie ze erg opkeek.

In onze Lage Landen konden we haar onder andere bewonderen in de Vlaamse fictiereeks ‘Kinderen van Dewindt’. Ze verliet na de opnamen van de Nederlandse film ‘Ober’ in 2006 Belgi ë om haar geluk te zoeken in Hollywood en ging in Los Angeles wonen. Daar was ze te bewonderen in onder andere ‘Parade’s End’ met Benedict Cumberbatch, de actieserie ‘Strike Back’ ,’Madoff’ met Richard Dreyfuss en de bioscoopfilm ‘Split’ van M. Night Shyamalan.

Deze keer heeft ze een rol beet in de prestigieuze spionagethriller serie ‘Deep State’ waarvan alvast één seizoen is ingeblikt. De producerende zender FOX omschrijft de serie als een kijkje achter de schermen in de genadeloze wereld van spionage, geld en macht.

Max Easton, vertolkt door Mark Strong (Zero Dark Thirty, Kingsman-The Golden Circle) is een gepensioneerde medewerker van de geheime dienst en lid van de Brits-Amerikaanse elite-eenheid ”The Section”. Max heeft een nieuw leven opgebouwd met spoedarts Anna, vertolkt door onze Lyne Ren ée, waarmee hij twee kinderen heeft. Het verleden achtervolgt hem en hij wordt overgehaald om opnieuw te opereren in het veld om een Iraans raketprogramma te saboteren. Daarnaast heeft hij de kans om wraak te nemen op de moordenaars van zijn zoon. Zijn zoon wilde in zijn voetsporen treden en kwam om bij een spionage-missie.

Max komt noodgedwongen voor de hartverscheurende keuze te staan, zijn oude of nieuwe familie redden en dit in een wereld waar werkelijkheid en fictie moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn.

Lyne krijgt naast Mark Strong het gezelschap van Joe Dempsie (Game of Thrones, Skins), Karima McAdams (Vikings), Alistair Petrie (The Night Manager, Rogue One) en Pip Torrens (The Crown).

Vanaf 13 april kunnen we de serie volgen op FOX TV. Hier geven we jullie alvast de trailer mee.

IK GA ZEKER KIJKEN !!!!

Hollywood Bart, ook uit Velzeke 😛

X