N-VA Zottegem serveert ontbijt voor 250 leden en sympathisanten

Ontbijt N-VA Zottegem

Zottegem, 19/03/2018 – Gisteren trakteerde N-VA Zottegem naar jaarlijkse gewoonte haar leden op een lekker ontbijt.

Meer dan 250 leden en sympathisanten kwamen proeven van de boterkoeken en de gebakken eitjes. Reacties waren ronduit lovend over o.a. de zelfgemaakte quinoa en confituren. “Het doet deugd te zien dat we elk jaar steeds meer en meer leden mogen verwelkomen op ons ontbijt”, reageert fractievoorzitter Matthias Diependaele tevreden. “Dankzij het harde werk van al onze mandatarissen staan we er steeds opnieuw als groep en als partij, waarvoor mijn oprechte dank.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X