Update – Dodelijk ongeval op de N42

rouwfoto overlijden

Oosterzele, 20/03/2018 – Vanmiddag is een motorrijder om het leven gekomen bij een ongeval op de N42.

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn voorlopig onduidelijk. Het gebeurde omstreeks 15u00. Ter hoogte van het kruispunt met de Reigerstraat. Bij het ongeval waren ook een vrachtwagen en verschillende personenwagens betrokken. De cabine van de vrachtwagen vatte vuur. Het parket is ter plaatse voor meer onderzoek. De N42 werd afgesloten voor verkeer in beide richtingen. Meer info volgt.

Update

Het dodelijk slachtoffer is een 26-jarige man uit Wetteren. Hij kwam met zijn motor onder de vrachtwagen terecht die in brand vloog. De vrachtwagen was ingereden op een file, de motorrijder stond laatst in de file. Bij het ongeval waren nog een achttal voertuigen betrokken. Ook de motorfiets en een personenwagen vatten vuur. De vrachtwagenchauffeur, een 38-jarige man uit Mol, werd gearresteerd en zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor een periode van 15 dagen.