Recrean Skippers kapen drie van de vier gouden medailles weg tijdens Provinciaal Kampioenschap

Recrean Skippers

Oudenaarde, 20/03/2018 – Tijdens het PK Oost- en West-Vlaanderen dit weekend in Ronse kaapten de Recrean Skippers uit Oudenaarde maar liefst drie van de vier gouden medailles weg.

Zowel op zaterdag als op zondag werd gestreden voor twee provinciale titels en voor een selectie voor het Belgisch Kampioenschap dat plaats heeft in Dendermonde tijdens het weekend van 24 en 25 maart. Op zaterdag waren de oudere skippers  (+15) aan de beurt, op zondag kregen de 12-14 jarigen de kans om de provinciale titel te bemachtigen.

Na een prachtige wedstrijd kon het gemengd team met Kasper De Bruyn, Jens Ockerman, Lode D’Hollander, Shana De Jaegher en Jilka Lauweryns het goud veroveren. Bij de meisjes was het team van Jana Janssens, Laurena Van Leeuwen, Janne Dewaele en Joyce De Temmerman te sterk voor de tegenstanders. Ook zij mochten het hoogste schavotje betreden. Ook twee andere meisjesteams konden een ticket voor het Belgisch Kampioenschap bemachtigen. Op zondag was het team van Kobe Caryn, Julie De Visscher, Jelle Desmet, Zoë Dhondt en Elias Lammens (Foto) heel sterk. Ook zij mochten de gouden medaille in ontvangst nemen.

Meer info?

Website Recrean Skippers Oudenaarde

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X