Recrean Skippers kapen drie van de vier gouden medailles weg tijdens Provinciaal Kampioenschap

Recrean Skippers

Oudenaarde, 20/03/2018 – Tijdens het PK Oost- en West-Vlaanderen dit weekend in Ronse kaapten de Recrean Skippers uit Oudenaarde maar liefst drie van de vier gouden medailles weg.

Zowel op zaterdag als op zondag werd gestreden voor twee provinciale titels en voor een selectie voor het Belgisch Kampioenschap dat plaats heeft in Dendermonde tijdens het weekend van 24 en 25 maart. Op zaterdag waren de oudere skippers  (+15) aan de beurt, op zondag kregen de 12-14 jarigen de kans om de provinciale titel te bemachtigen.

Na een prachtige wedstrijd kon het gemengd  team met Kasper De Bruyn, Jens Ockerman, Lode D’Hollander, Shana De Jaegher en Jilka Lauweryns het  goud  veroveren.  Bij de meisjes was  het team van Jana Janssens, Laurena Van Leeuwen, Janne Dewaele en Joyce De Temmerman  te sterk voor de tegenstanders. Ook zij mochten het  hoogste schavotje  betreden. Ook twee andere meisjesteams konden een ticket voor het Belgisch Kampioenschap bemachtigen. Op zondag was  het team van Kobe Caryn, Julie De Visscher, Jelle Desmet, Zo ë Dhondt en Elias Lammens  (Foto) heel sterk. Ook zij mochten de  gouden medaille  in ontvangst nemen.

Meer info?

Website Recrean Skippers Oudenaarde

X