VIDEO – Zottegemse leerlingen brengen Kinderen voor Kinderen tot leven

SBC_2018.03.21_06h59m49s_006_.jpg

Zottegem, 21/03/2018 – Is het jeugdsentiment Kinderen voor Kinderen terug van weggeweest? Nadat we deze leerlingen van het Sint-Barbaracollege bezig hebben zien, kunnen we niet anders dan denken van wel. Knap!

“Twee weken terug ontvingen we de uitnodiging voor de wedstrijd van VTM Kids”, legt directeur Marc De Groote uit. “Daar stond in dat we een eigen lied moesten schrijven over het Sint-Barbaracollege, onze waarden, onze unieke sfeer,…   Kortom, waarom wíj zó een toffe school zijn! Op die manier zouden we een uniek concert van K3 kunnen winnen op onze speelplaats, op vrijdag 30 maart! Onze leerlingen van H5A gingen onmiddellijk aan de slag en schreven, samen met juf Griet, een tekst op de melodie van ‘Disco Oma’.  We zongen en maakten ons het melodietje eigen, zochten rijmwoorden, dachten na over de troeven van onze school en repeteerden. Al gauw kregen we dit liedje niet meer uit ons hoofd en ontstonden er ook leuke danspasjes bij.
Op vrijdag 16 maart maakten we uiteindelijk een opname met de tablet en stuurde we deze door naar VTM Kids. We zijn best fier op het resultaat!”

Bekijk de video hier

Help deze artistieke leerlingen aan de overwinning!

“Willen jullie dat K3 in ónze school een fantastisch concert komt geven? Dan is het nu aan jullie om te stemmen!  Installeer de VTM Kids App en ga naar ‘Actie’.  Stem daar op Sint-Barbaracollege en vergeet niet je gegevens in te vullen!  Stemmen kan nog tót zondag, dus wees er snel bij  en stuur gerust door naar al je vrienden!”

X