Binnenkort Obstacle Run in Herzele

Obstacle Run Herzele

Zottegem/Herzele, 22/03/2018 – Op zaterdag 14 april organiseren Dieter Blom, Basile De Leeuw en Dennis Godin van KA Zottegem samen een Obstacle Run in Herzele.

Het initiatief kadert in de lessen bedrijfsbeheer van de drie en verloopt in samenwerking met Vlajo. “Wij hebben ervoor gekozen om een obstakel run te organiseren in Herzele omdat we als leerlingen LO-Sport aan het Koninklijk Atheneum in Zottegem zeer bewust zijn van het belang van sport voor de gezondheid“, leggen de ondernemende studenten uit. “Het parcours zal heel wat leuke, gewaagde obstakels tellen. Het kan op eigen tempo lopend of wandelend gedaan worden en we voorzien ook genoeg plaats naast de obstakels, aangepast dus aan een groot publiek. Verder zal er ook mogelijkheid zijn om iets te drinken.  Kortom, de uitgelezen manier om mensen te laten sporten, samen te brengen en er een leuke dag van te maken.”

Meer info?

Info en tickets op www.doordierun.be of aan de kassa de dag zelf.

Start tussen 10 en 16 uur aan De Tramzate 9 te 9550 Herzele (Atheneum Herzele)

X