Zottegem en Herzele nu toch live in beeld tijdens Ronde van Vlaanderen

Live uitzending Ronde (3)

Zottegem/Herzele, 22/03/2018 – De Ronde van Vlaanderen zal dit jaar integraal uitgezonden worden door de VRT. Hierdoor zullen Dorpen van de Ronde Zottegem en Herzele dus in de live-uitzending te zien zijn.  

Vorig jaar haalden Zottegem en Herzele en ook de andere Dorpen van de Ronde Aalst, Erpe-Mere, Herzele, Zottegem, Berlare en Hamme de live uitzending niet. Ondanks de investering die ze als Dorp van Ronde hadden gedaan. Dit tot grote ergernis van de verschillende burgemeesters die het probleem aankaartten in een gemeenschappelijke brief aan de VRT. Nu raakte bekend dat de VRT de Ronde integraal zal uitzenden, zonder pauzes dus voor de toestellen die vanuit de lucht alles in beeld brengen.

Bron HLN

Doortocht Ronde in live-uitzending

X