Fotoreportage: zonovergoten wandeling in Everbeekse bossen

Everbeekse Bossen (44)

Brakel, 26/03/2018 –  Wie op zoek is naar een stevige wandeling (knooppuntwandeling) te midden van prachtige bossen en groene landschappen kunnen we een tip geven…

Start je wandeling (met stevige waterdichte wandelschoenen) aan de kerk van Everbeek (boven) en volg de bewegwijzering die aanvangt met het nummer 1 (houten paaltjes). De uitgestippelde wandeling loopt van bos naar bos en na meer dan een uurtje stappen  ben je de taalgrens over en kom je terecht in Vloesberg (Floberq), naar het Pays des Collines en verder terug naar je startplaats. De wandeling doet het Trimpontbos, het Livierenbos, en het steile Hayesbos aan. Je moet een stevige conditie hebben want vooral het Hayesbos is een “kuitenbijter”

Praktisch?

Meet info kan je verkrijgen bij de dienst toerisme Brakel:  www.toerisme-brakel.be

Geniet van de fotoreportage!

Herman De Knijf, foto’s  L.A.M.P.