De Mol is keihard

debeiaardmol

Maandag 9 april 2018 – Wie zijn nek uitsteekt voor de groep maakt kans onthoofd te worden. Deze les mocht Jeffrey consumeren in deze bikkelharde aflevering. Meer dan eens nam hij een beslissing ten voordele van de groep maar tijdens het briljante en tevens giftige eliminatiespel werd hij geen seconde gespaard. ‘Elk voor zich’ klonk het bij de helft van de deelnemers en met die boodschap mocht Jeffrey op het vliegtuig huiswaarts stappen.

Steve

Jeffrey nam zijn pijnlijke exit groots en sportief op. Hij weet dus niet wie de Mol is hoewel hij deze aflevering trots beweerde de Mol ontmaskerd te hebben. Deze uitspraak maakte hij na een spel waarin Dokter Steve  gigantisch blunderde. De man kent Madonna niet? Geeft Jeffrey instructies veel te snel een  piñata aan diggelen te slaan terwijl er nog een zee van tijd is? De dokter geeft zich op voor een fietsproef maar blijkt een slechte fysiek te hebben? Zou hij de Mol van dit jaar zijn, of zou hij graag doen uitschijnen dat hij de Mol is om de andere te misleiden?

Bahador

Vorige week dachten we bij De Beiaard dat Bahador de Mol is. Deze vermoedens werden ondanks de verdachte handelingen van Steve toch nog versterkt.  Bij de rondvraag wie de Mol is zegt iedereen  Neen, ik ben de Mol niet”. Bahador zegt enkel  “Neen”. Misschien een tip van de programmamakers?  Bij de tequila-proef probeert Baha verdacht veel verkeerde antwoorden in Lloyd zijn strot te rammen. Toch weten ze samen veel geld in de pot te steken, wat hem dan weer minder verdacht maakt. Bij de eliminatieproef kiest Bahador voor het koffertje met 0-euro. Als Mol heeft hij toch niets te vrezen denken we dan. Echter kan hij hierdoor geen geld uit de pot stelen. Steve doet dat dan weer wel en dan nog eens door het volledige te verkwisten bedrag te spenderen.

Joke

Wie dat ook doet is Joke. Daarenboven is haar totale bijdrage in de groepspot na drie afleveringen gelijk aan min zes euro.

Om maar te zeggen dat de verwarring toeslaat bij het Beiaard-team en we hopen volgende week meer tips te krijgen. Want vrees niet, nog voor de finale-aflevering van dit schitterende programma gaan wij weten die duivelse Mol is!