De Beiaard kent nu al de afvaller vanavond bij De Mol

Hoewel de Beiaard een regionale online krant is uit de Vlaamse Ardennen durven onze medewerkers wel eens gaan neuzen in verder afgelegen contreien. Essen ligt vlak bij de Nederlandse grens en daar vonden we een wel heel speciale kip. Het uitermate sociale dier kreeg van haar eigenaar de naam Daisy en legt heel speciale eieren. “Elke zondagochtend vonden we een ei met daarop de naam van de afvaller bij de Mol.” vertelt de eigenares van het unieke dier. “In het begin dachten we aan zuiver toeval maar na drie afleveringen de juiste afvaller aangeduid te hebben moesten we onze mening herzien”.

Deze ochtend staat “STEVE” op het ei van Daisy. Hierdoor weten wij bij De Beiaard dus nu al wie de afvaller is. Volgende week laten we jullie uiteraard weten welke afvaller Daisy gelegd heeft.