U15 FC Bonanza Kampioen 2017-2018.


Lierde 21-04-2018; Andy D’Hose fier op zijn Team.

We Lieten Coach Andy D’Hose aan het woord. De U15 hebben er een heel uitzonderlijk seizoen opzitten, niet alleen met nieuwjaar werd deel één al heel positief afgesloten. Andy dacht als coach dat het moeilijk te evenaren zou zijn, maar de boys gaven hun coach ongelijk en deden het nog beter in 2018 met geen enkele match die verloren werd. Jammer genoeg gaat de match van vandaag niet door, omdat de tegenstander forfait geeft. Maar toch wil ik mijn spelers bedanken voor hun inzet en strijdlust. We Hadden dan ook een super jonge ploeg met drie vaste waarden, Sebbe Vanopbroecke , Roel Eeman en Rune Goessens. En dan onze joker van de ploeg Jari die ons nooit in de steek liet. Helaas komen aan leuke avonturen ook een einde en zal de groep waarschijnlijk uit elkaar vallen, door een beslissing van één persoon, wat ik ten zeerste betreur. Maar toch wil ik elke speler bedanken voor de twee mooie seizoenen die deze jongens mij schonken. Andy wenst dan ook elke speler in zijn verder toekomst alle geluk.

Andy D’Hose