Achiel en Gabrielle 65 jaar getrouwd


Melle, Achiel en Gabrielle hadden familie uitgenodigd in t’ zaaltje van het OCMW te Melle naar aanleiding van hun huwelijksverjaardag.

Achiel Martens ontmoette op de kermis in Moortsele Gabrielle Hebbelinck en de vonk sloeg meteen over nu al 65 jaar.

Achiel Martens en Gabrielle Hebbelinck huwden op 8 april 1953 te Merelbeke en hebben vijf kinderen, Jenny, Linda, Marc Marleen en Catherine deze zorgden voor vier kleinkinderen en één achterkleinkind.

Achiel is eerst fabrieksarbeider geweest en daarna bediende bij de veeartsenijschool en tenslotte conci ërge. Achiel was bij de civiele bescherming te Merelbeke en heeft heel wat overstromingen mee gemaakt waar hij nu nog veel over vertelt. Op tijd en stond gaat hij ook een kaartje leggen

Gabrielle blijf thuis en zorgde voor het huishouden en de kinderen, nu maken ze nog elke dag een ritje per auto om één van hun kinderen te bezoeken.