Aftellen naar Oosterzeelse Feesten


We mochten al van voorzitter Wim Magerman een blik werpen op het programma van Sinksenkermis 2018. Het oogt veelbelovend.

Het lijkt nog veraf, maar noteer alvast. Het worden van vrijdag 18 mei tot en met woensdag 23 mei 2018 zes bruisende feestdagen. (R 17, foto’s DDL).
Tijdens de Sinksenkermis verandert het centrum van Oosterzele in één grote feestzone waar de meest uiteenlopende disciplines aan bod komen. Er zijn ook de caf és en de feesttent van de harmonie Con Animo. En bovendien is de randanimatie rondom de Oosterzeelse Feesten gratis voor de bezoekers. ‘Laat ons vooral zes dagen uitbundig feesten’, dat is het devies van het springlevend Sinksencomit é en schepen van Feestelijkheden Jean Marie De Groote. Het is de ambitie dat de Sinksenkermis één groot volksfeest blijft.
De blikvangers van Sinksenkermis zijn de rommelmarkt (zondag 20 mei, vanaf 10 u), het muzikaal vuurwerk (zondag 20 mei, 22 u 30), kermisreceptie (maandag 21 mei, 11 u), feestavondmarkt (dinsdag 22 mei, 17 u 30). Maar er is uiteraard nog veel meer: wie naar de Oosterzeelse Feesten afzakt, zal zich van vrijdag 18 mei tot en met woensdag 23 mei aardig kunnen uitleven met uitstekende coverbands, party’s, sport, kermisattracties, animatie, travestieshow, expo, kermisdiner, wielerwedstrijden, schieting, concert Koninklijke Harmonie Con Animo, bingo, bars, butlerloop (nieuw!), bal populair, Vlaamse schlagers,…veel bakken bier, ambiance, sfeer,…Wie wil proeven van de typische Sinksenkermissfeer moet naar Oosterzele. Later volgt meer nieuws. Er zullen redenen genoeg zijn om je in de feesten te storten.                                 Reporter 17