Heerlijk om in oude spullen te snuisteren


Noteer alvast. Oosterzeelse Feesten van vrijdag 18 mei tot en met woensdag 23 mei 2018. Tijdens de Sinksenkermis wordt op zondag 20 mei vanaf 9 u tot 18 u de 22 editie van de rommelmarkt georganiseerd. En leuk meegenomen, deelnemen is gratis.

Of u op zoek bent naar bijvoorbeeld een barokke kroonluchter, een LP uit de sixties, een hebbeding uit vervlogen tijden, waardevolle prentkaarten, spullen die niet meer in de handel te koop zijn,…het staat in Oosterzele allemaal op uw spaarvarkentje te wachten.

Tweedehandsspullen zijn vaak toffer dan nieuwe spullen, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis, dat niemand anders heeft. Velen zijn al jaren fan van vlooienmarkten. Op het Dorp en de Windekekouter is alles te koop voor een prikje. Je kan in Oosterzele echte koopjes doen. Oude voorwerpen spreken aan. Oude spullen hebben een ziel, ze zeggen iets over de tijd waarin ze zijn ontworpen. In de rommelmarkt in Oosterzele zal opnieuw veel leven zitten. Snuisteren op een rommelmarkt blijft een goede manier om iets unieks op de kop te tikken.

Schrijf nu in

Maar waarom zou je op zondag 20 mei zelf niet eens deelnemen aan de rommel- en antiekmarkt? Op de koop toe, GRATIS deelname. Info en inschrijven kan bij Wim Magerman, wim_magerman@hotmail.com, 0498 / 17 93 31. Uw standplaats wordt om 8 u meegedeeld in taverne Evora, Windekekouter 7 Oosterzele.                               Reporter 17