1-meiviering in Brakel


Monica De Coninck: “1-mei moet strijddag blijven.”

 

Gisteren vrijdag hield SP.A Brakel haar 1 meiviering in café Ceres in Brakel.  Gewezen minister voor werk Monica De Coninck was de gastspreker.

In haar toespraak had ze het over de bedreiging van onze sociale zekerheid, de behandeling van langdurig zieken met de integratie voor een nieuwe start, de pensioenen en  de vergrijzing.

“Het pensioen is veel te laag en kan niet de behoeften zoals de rusthuisfactuur dekken.  Deze regering had beloofd niet te tornen aan de pensioenleeftijd maar het  eerste wat ze hebben  gedaan is deze  naar 67 te brengen. Hierdoor zijn veel mensen die het nog konden vervroegd met pensioen gegaan omdat enige stabiliteit in de regelgeving ver weg was.”

1 MEI is meer dan een vrije dag. Het moet een strijddag blijven.

Op lokaal niveau is de Brakelse SP.A tevreden met het gevoerde beleid  en levert de coalitie  met de liberalen goed werk menen voorzitter SP.a Brakel Franky Bogaert en lijsttrekker Hedwin De Clercq.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X