Romee Pardaens, Tim Deplorez, Maaike Deplorez   en Lucas Lievens Zottegemse atleten van het jaar!

Tijdens het gala van de Sportavond verkoos Zottegem Atletiek de atleten van het jaar 2017.  Bij de jeugdcategorie ën ging de overwinning naar Romee Pardaens bij de meisjes en Tim Deplorez bij de jongens. Bij de grootste reeks naar Maaike Deplorez   en Lucas Lievens.

De Sportavond  vond al voor het tweede jaar op rij plaats. De prestaties van de atleten werden in de kijker gezet en er waren ook special guests die het panel bevolkten: Koen Naert (8ste plaats marathon New York), zijn personal coach Raymond van Paemel en de regionale ex-topatleet Ronny Ligneel. Voorzitter Christian Plume was moderator van de avond. Na de bekendmaking van de atleten van het jaar werd teruggeblikt op enkele succesvolle organisaties van Zottegem Atletiek zoals de Egmondloop, het eetfestijn, de Sylvesterloop en de nationale veldloop. Daarbij werd niet nagelaten om de vele vrijwilligers te bedanken en in de kijker te zetten.

“2019 wordt speciaal”, gaf Plume nog mee. “Want wij zullen het 50-jarig bestaan van Zottegem Atletiek en de hieraan verbonden Koninklijke titel uitbundig vieren. Noteer alvast 13 april 2019 in jullie agenda, want dan voorzien we iets heel speciaals. Wat en hoe, dat zal later onthuld worden.” (lacht)