Geslaagde 20ste Editie van de jaarlijkse Brokante en Antiek markt


Het Feestcomit é Montmartre zag vorig jaar heel wat volk wegblijven door het gure weer. Dit jaar werd zo mogelijk nog ruiger weer voorspeld. Niets van aan. Sotto was hen goedgezind en ’s ochtend verschenen de eerste strepen zonlicht. Een stralende dag, fris aan de vis, maar iedereen was op post.

Tegen 6u hadden alle verkopers hun plek gevonden. Tegen de middag werd het gezellig druk. Niet dat er over de koppen werd gelopen, maar er was genoeg volk voor een fijne dag op één van de gezelligste verborgen locaties van de stad.

1 mei is in Zottegem de feestdag van de snuffelaars, de koopjesjagers en de snuisteraars.

Met een leuke atlas over de zangkunst en wat retro tuingerief onder de arm lonkte het pleintje ons gezelschap. Een braadworst en een pintje later was de mens h élemaal voldaan.

In de agenda schrijf ik op 1 mei 2019 : ‘21ste  Brokante en Antiekmarkt, Montmartre, Zottegem. Zeker gaan. Gezellig!’

SjK