Jef Vermassen bespreekt ‘Meester, ik heb geen tranen meer’


Markant Regio Gent is er in geslaagd om meesterpleiter Jef Vermassen te strikken voor een lezing op maandag 7 mei 2018 in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 3 in Scheldewindeke. Hij bespreekt zijn bestseller ‘Meester, ik heb geen tranen meer’. Snel wezen, de plaatsen zijn beperkt. (R 17)

Meester Jef Vermassen is ongetwijfeld d é bekendste en succesvolste assisenpleiter in ons land. M éér dan 35 jaar wordt hij beroepshalve geconfronteerd met zowel moordenaars als hun slachtoffers. Tijdens de lezing in GC De Kluize bespreekt hij zijn meest recente boek ‘Meester, ik heb geen tranen meer’. Het handelt over het ongekende en miskende leed van slachtoffers.
Advocaat Jef Vermassen wil de stem zijn van wie rouwt en lijdt, van misbruikte kinderen en verminkte slachtoffers, alsook van de families van vermoorde en verongelukte mensen. Hoe verwerken ze hun trauma en hoe verloopt hun rouwproces? Essenti ële vragen waarop Jef Vermassen sterke antwoorden geeft.
Zijn vorig boek ‘Moordenaars en hun motieven’ werd een enorm succes met meer dan 100.000 verkochte exemplaren. Zijn recentste werk ‘Meester, ik heb geen tranen meer’ kreeg lovende kritieken. ‘Meeslepend. Imposant’, zo klinkt het.
Snel inschrijven is een goede raad. De lezing vangt aan om 20 u (deuren 19 u 30). Een absolute aanrader. Markant leden en partner betalen 15 euro, niet — leden 22 euro. Inschrijven bij Lut Martens-Verhegge: inschrijven.regiogent@hotmail.com, 09 / 231 09 20 (woensdag — donderdag — vrijdag: 18 u – 20 u). Vermeld je naam, Markant-afdeling, e-mailadres en telefoonnummer. Na bevestiging van je inschrijving betaal je het overeenkomstig bedrag op rekening Markant regio Gent: BE85 7370 3290 8406 met vermelding van dezelfde gegevens.