Inbreker op heterdaad betrapt in Herzele

In de nacht van dinsdag werd een inbreker op heterdaad betrapt door de politie tijdens een woninginbraak ter hoogte van de Provinciebaan.

Het was de buurman die de politie alarmeerde. De inbreker had zijn wagen geparkeerd op de vlakbij gelegen Aldi-parking. Hij werd in de klem gezet en in beslag genomen. Eerder, in de nacht van maandag op dinsdag, was er een inbraakpoging in het Bon’Ap warenhuis en enkele weken geleden in een huis in de buurt. Politie en parket onderzoeken of de verschillende inbraken aan elkaar gelinkt kunnen worden. De inbreker is een 37-jarige man uit Haaltert, hij staat bekend als veelpleger en wordt voorgeleid bij de onderzoekersrechter in Oudenaarde.

Bron Het Nieuwsblad

Lees meer via onderstaande link

Veelpleger dankzij alerte buurman op heterdaad betrapt tijdens diefstal