Totally 90’s pakt uit met kleppers van formaat en brengt onder andere 90’s-sensatie 5IVE naar Zottegem!

Dance D-Vision ’s party concept Totally 90’s is uitgegroeid tot één van Vlaanderens bekendste 90’s party’s. In 2018 gaat de vernieuwde party ‘on tour’ en Zottegem komt natuurlijk ook opnieuw aan bod.

Afgelopen zaterdag organiseerde Dance D-Vision hun spin-off Totally 00’s in Sotto’s. 1400 mensen gingen compleet uit hun dak, en toch was dit slechts een opwarmer voor Totally 90’s op 22 september. “Doordat Totally 90’s deels in Zottegem groot geworden is pakken we op 22 september extra groot uit in Sotto’s met internationale kleppers zoals 5IVE, 2 Unlimited en Marshall Masters“, klinkt het bij de organisatie. “Artiesten van eigen bodem zijn Get Ready, Pat Krimson, Sven Ornelis, Jan Vervloet, DJ Wout en Jay Baker. De Britse boysband 5IVE had eind jaren 90 en begin jaren 2000 wereldwijd succes met hits zoals Slam Dunk (Da Funk), Got The Feelin’, Everybody Get Up, If Ya Gettin Down, en Keep on Movin.”

De dresscode is simpel: Totally 90’s!

Alle info en tickets kan u verkrijgen op de website www.totally90s.be