Open VLD Zottegem trekt campagne op gang

Open VLD Zottegem trok vanavond (letterlijk) haar campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op gang.

De leden en kandidaten zullen de komenden maanden alle Zottegemse deelgemeenten bezoeken met een blauwe (Egmont-) caravan. “Om met alle inwoners in gesprek te treden”, aldus lijsttrekker  Lode Bruneel.  “Veel te vaak spreken politici over de burgers i.p.v. met de burgers. Die fout willen wij niet maken.” Vrijdag 11 mei zal de blauwe caravan voor het eerst uitrukken. “Vergezeld van een springkasteel voor de kleinsten en een aperitiefje voor de volwassenen vatten we plaats in het nieuwe deel van de Bijloke. Alle buren zijn vanaf 18u van harte welgekomen!” licht Bruneel toe.

Namen maakt Open VLD nog niet bekend. Maar vertrouwen is er wel al. “We zijn er in geslaagd om de nodige ervaring aan boord te houden en die te mengen met het bekwame enthousiasme van nieuwe kandidaten”, zegt Bruneel hierover. “In de loop van de komende weken zullen wij al onze kandidaten voorstellen aan het Zottegemse publiek. Wij zijn er alvast van overtuigd dat we de juiste mensen aan boord hebben om een schitterend resultaat neer te zetten. Niet enkel electoraal, maar ook beleidsmatig.”