Duivelse Pastoor Pieter is De Mol !

Wie had dat gedacht? Carine Meuleneire samen met nog wat gelijkgestemden alleszins wel en dat levert haar een lekker gebraden kipje op in Kippenkroeg De Vierklaver.

Bij de Beiaard bekennen we, dit hadden we niet zien aankomen. Pieter stond zeker niet bovenaan ons lijstje. Wie de Beiaardse Mol-verslagjes van de afgelopen weken naleest zal zelden overdreven verdachtmakingen aan de pastoor zijn adres terugvinden. Onze verdachte was Bahador. Vorige week vonden we zelf wel dat we hem op den duur TE verdacht vonden maar weten dit aan het gekende ‘tunnel-visie’ syndroom. Bahador’s tactisch spel heeft niet alleen zijn medekandidaten maar tevens ondergetekende genekt. Toch mocht zijn briljant speelgedrag niet baten. Student Lloyd wist nu eenmaal meer over De Mol en mocht de prijs in ontvangst nemen.

Ons verdict van dit seizoen De Mol is dan ook dat we een schitterende reeks te zien kregen waarbij de programmamakers al hun technieken benut hebben om ons te misleiden. Tevens gaat onze bewondering naar Pastoor Pieter die toch wel een schitterende Mol was. We kregen na de aflevering van gisteren al een glimp van Mol Pieter achter de schermen te zien en daar vallen sterke staaltjes acteerwerk op.

We kijken uit naar de onthullende aflevering van volgende week. Welke tips hebben we gemist? Hebben de programmamakers foutieve tips achtergelaten om de hardnekkige molzoeker te misleiden? We zijn benieuwd.

Maar we wensen nu vooral Carine Meuleneire smakelijk eten met haar welverdiende kippetje in Kippenkroeg De Vierklaver!

Smakelijk!

X