Brakelse drugsdealer gevat

Gisteren arresteerde de politie een 32-jarige vrouw uit Brakel die ervan verdacht wordt drugs te hebben gedeald. De onderzoeksrechter besliste haar aan te houden.  

Het ging om een grootschalig onderzoek waarbij de politiezone van Brakel en die van Aalst bijstand verleende aan de politiezone van Ninove. Er werden in totaal 8 personen gearresteerd, alle op verdenking van het dealen van drugs.  De feiten van handel in drugs situeren zich voornamelijk in de regio’s Ninove, Aalst, Ronse en Brakel.  Zes verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde, die besliste om hen aan te houden.  Het gaat om drie mannen van respectievelijk 28, 32 en 37 jaar en twee vrouwen van respectievelijk 35 en 36 jaar, allen uit Ninove, en de 32-jarige vrouw uit Brakel.

X