Ik ben normaal.*

En neem daar genoegen mee.

Pascal Machtelinckx (Open Vld) is geen kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Brakel

Pascal Machtelinckx staat niet op de lijst van de Open VLD in Brakel. In een korte brief aan ons beschreef hij zijn leven dat de nodige tegenslagen te ver\nduren had maar ook had hij het over de kansen die hij heeft gekregen.

Hij heeft het over een privé-en politiek gerelateerd meningsverschil met de partijleiding van de Brakelse Open Vld. Tevens neemt hij ontslag op het kabinet van minister Alexander De Croo en gaat hij terug werken bij de FOD Mobiliteit. Niettemin liet hij ons weten om zijn partij te blijven steunen.

Volgens het Nieuwsblad van vandaag verwijt men Pascal dat hij elke dag op café zit en is hij daarvoor gestraft.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X