Tania De Jonge - Lijsttrekster

Ninoofse Open VLD stelt hun lijst voor

Kandidaat burgemeester Tania De Jonge

Afgelopen vrijdag trapte de Ninoofse Open VLD, in evenementenhal Clo ë, de campagne af voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens de ‘Blue kick-off’ in een bomvolle en enthousiaste zaal stelde burgemeester en lijsttrekker Tania De Jonge de 33 kandidaten voor.

Volgens de lijsttrekker, die kandidaat is om haarzelf als burgemeester op te volgen, is de partij belangrijk voor Ninove en nodig om het verschil te maken. “onze lijst vertoont een zeer grote diversiteit op alle vlakken, ervaren bestuurders, jong enthousiasme, mensen uit de zorg, het onderwijs, ondernemers, cultuurmensen, een vertegenwoordigster uit onze Turkse gemeenschap en mensen uit carnaval middens”.  

Ook voorzitter Yves Evenepoel is meer dan tevreden over de lijst: “dit moet tot nu toe de sterkste lijst zijn waarmee de Ninoofse liberalen naar de verkiezingen zijn gestapt, stuk voor stuk mensen met talenten en capaciteiten, geen lijstvullers maar kandidaten met een meerwaarde”. Graag gaf hij nog mee dat er een overaanbod aan kandidaten was en dat dit betekent, dat de Ninovieter wel degelijk weet wie er hier zijn sterke schouders kan onderzetten.

Een kwinkslag naar de plaatselijke Open VLD-slogan “Sterke schouders onder Ninove”. Tania De Jonge gaf ook nog mee dat het programma zal opgebouwd worden rond zeven belangrijke thema’s: een bruisende stad, een ondernemersstad, een nette stad, een sociale stad, een moderne stad, een veilige en leefbare stad, en een stad waar de jeugd een plaats heeft. “We zullen onze huid duur verkopen op 14 oktober” aldus nog Tania De Jonge.

1.Tania De Jonge
2. Michel Casteur
3. Henri Evenepoel
4. Marc Torrekens
5. Alain Triest
6. Dirk Vanderpoorten
7. Annelies Van Den Neucker
8. Jan Arijs
9. Andr é Van Den Steen
10. Pascal Carael
11. Gina Fonteyn
12. Stijn Vander Elst
13. Dirk Hemerijckx
14. Michel Bellemans
15. Magda Depelseneer
16. Yves Vernaillen
17. Margot De Vos
18. Elien Huwaert
19. Bart Spiliers
20. Done Cirpi
21. Luc Chevalier
22. Anja Stevens
23. Sandra De Lange
24. Gianni Schotte
25. Joke Delahaye
26. Katrien Frederick
27. Rebecca Van Rampelberg
28. Tania Arijs
29. Isabel Van Nieuwenhuyze
30. Christine De Glas
31. Yves Evenepoel
32. Els De Groote
33. Bruno Van der Haeghen