Speranza, verbluffend spektakel


Het turnfeest van Turnclub Olympia Oosterzele mag de geschiedenisboeken in gaan als absoluut geslaagd. De toeschouwers beleefden een indrukwekkend spektakel. Het bestuur van TOO, de trainers, de gymnasten mogen fier zijn. (R 17, fotoโ€™s DDL).

Het publiek werd op het turnfeest, editie 2018, voortdurend om de oren geslagen met spetterende acts, sterke visuals, Speranza: een verblindende show. Veel Oosterzeelse jongeren hebben in het turnen een uitdaging gevonden. Alhoewel het heel wat moeite kost, blijven veel jongeren voor het turnen kiezen. Opvallend, elk jaar stijgt het niveau. Turnclub Olympia Oosterzele kaapte in zijn geschiedenis al een indrukwekkende lijst prijzen weg.
Speranza 2018 is een totaalspektakel geworden met veel indrukwekkende en adembenemende staaltjes, acrobatische gymnastiek met meermaals een stormachtig applaus. Met veel enthousiasme werd het spektakel โ€˜Speranzaโ€™ gebracht, een opvoering om โ€˜uโ€™ tegen te zeggen. Speranza: In het dorp heerst er rust en vrede. Er wordt gefeest en iedereen heeft het goed. Jong en oud voelt zich gelukkig tot wanneer…het noodlot toeslaat. Vuur vernielt het dorp en de harten van de mensen. Het licht dooft in hun ogen. Er heerst chaos, verdeeldheid, verdriet. Tot op een dag de hoop terug komt. De inwoners krijgen terug vertrouwen en de verbondenheid maakt hen sterker. Jong en oud voelt dat er terug rust en vrede heerst. En zo willen ze het houden. Finaal werd een ode gebracht aan de vrede. Het publiek genoot van Speranza. TOO pakte uit met veel sfeervolle nummers.
Het bestuur van Turnclub Olympia Oosterzele dankt heel speciaal al de gymnasten die tijdens de trainingen รฉn de voorstellingen heel gedreven waren, de trainers voor de ronduit schitterende begeleiding, alle ouders, grootouders, medewerkers die een handje kwamen toesteken bij het opzetten, het afbreken, het schminken, de catering,…en uiteraard h รฉรฉl veel dank aan de sponsors รฉn het fantastisch en enthousiast publiek. We geven graag een welverdiende pluim aan het bestuur van het TOO, dat nog maar eens hard werkte รฉn een groot hart toont voor hun โ€˜hartsclubโ€™ Turnclub Olympia Oosterzele. ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  Reporter 17
X