”Streekbaarden” in Zottegem – Tentoonstelling

18 Mei 2018 – Zottegem – De naam Cornil en fotografie zijn in Zottegem onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vrouwen zijn het er niet altijd over eens, maar een bebaarde man oogt mooi en dankzij onze lokale Barbier Thierry Van Waeyenberge van Black Cat Barber lopen die er hip en verzorgd bij in ons Zottegem. Dit viel fotograaf Bruno Cornil ook op die besloot een fotoreeks van deze stoere kerels te maken.

Dinsdag 22 Mei 2018 start zijn nieuwe fototentoonstelling ”Streekbaarden” in Zottegem die plaats heeft op de eerste verdieping van zijn koffiebar Sweets & Cheers. De tentoonstelling loopt gans de zomer. Wie goed kijkt naar de foto bij dit artikel zal zeker en vast al een paar bekende Zottegemnaren herkennen.

Ga zeker eens een kijkje nemen om de complete fotoreeks te bewonderen !!! Bij De Beiaard kregen we al een sneak preview en we waren zeer onder de indruk.

Een must dus !!