Beiaard-tip: March é Kadee van Femma Zottegem. Vandaag!!

Vanmiddag – vanaf 13u00 – organiseren de dames van Femma Zottegem voor de eerste keer March é Kadee, een gezellige tweedehandsmarkt met kinderkleertjes, speelgoed, spullen voor de kinderkamer,…

Afspraak van 13u00 – 17u00 in het Ontmoetingscentrum van Strijpen. De dames van Femma zorgen voor hapjes en drankjes en bij mooi weer voor een zonnig terras. Er is ook kinderanimatie. De toegang is gratis.

Femma Zottegem, wasdajong??

“We zijn 6 jonge mama’s uit het Zottegemse. Iets meer dan een jaar geleden zijn we gestart met Femma Zottegem. Omdat we graag workshops wilden volgen, maar hier in Zottegem ons ding niet vonden. Daarom organiseren we ze sindsdien zelf. Op onze Facebookpagina (link hieronder, nvdr.) vind je alles terug. Het gaat over workshops als handletteren, Salad-in-a-jar, naked cake, stempels maken, naailessen, … en zoveel meer.”

Facebookpagina Femma Zottegem