Get Ready en Steve Tielens komen naar Picarrenfeesten in Zottegem

Paul Cornil is de nieuwe voorzitter van het Picarrencomité dat op 29 september get Ready en Steve Tielens uitnodigt voor de Picarrenfeesten.

Cornil vervangt Roger Serbruyns die veertig jaar lang voorzitter was. Hij richtte het Picarrencomité als gemeenteraadslid mee op, in 1978 ter gelegenheid van het Jaar van het Dorp. De naam werd gekozen op basis van de spotnaam voor de Godveerdegemnaren. Nogal wat Godveerdegemnaren wonnen in de 19de en het begin van de 20ste eeuw hun kost als seizoenarbeider voor de bietenoogst in het Franse Picardië. Sommigen werden ginder verliefd, trouwden en bleven er.

Meer info?

Website Picarrencomité

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X