Koen Jacobs versterkt N-VA Ninove

Koen Jacobs

N-VA Ninove stelt ondernemer Koen Jacobs voor als een van de nieuwe aanwinsten op de lijst voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.
N-VA lijsttrekker Joost Arents: “Met Koen komt een gedreven ondernemer onze rangen versterken. Hij is bovendien een echte familieman die ook in het verenigingsleven in Nederhasselt en omgeving geen onbekende is. We zijn dan ook uitermate tevreden dat hij ons programma onderschrijft en het mee wil helpen verwezenlijken.”

Koen Jacobs leidt samen met zijn broer Pieter en zus Nele de gekende familiezaak Jacobs Woonconcept te Appelterre. Op de vraag waarom hij de stap naar de gemeentepolitiek zet verduidelijkt hij zijn keuze: “Ik heb hier goed over nagedacht en vind dat ik niet langs de zijlijn kan blijven staan want Ninove heeft meer dan ooit verandering nodig. De leegstand in het handelscentrum, het probleem van het zwerfvuil, het onveiligheidsgevoel door kleine criminaliteit, de mobiliteitsknoop, het parkeerbeleid en het gebrek aan parkeerplaatsen,
zijn allemaal aspecten waar verandering zich opdringt. We moeten van Ninove opnieuw een stad maken waar mensen graag naartoe komen. Als voorzitter van VK Nederhasselt staat ook een betere sportinfrastructuur en ondersteuning van de sportclubs op mijn verlanglijstje. N-VA Ninove is voor mij de partij die met zijn gedreven ploeg deze verandering kan bewerkstelligen en daar wil ik aan meewerken. “

N-VA voorzitter Johan Soetaert besluit: “Naast Koen zijn er nog heel wat nieuwe en sterke kandidaten die in de loop van de komende weken aan het publiek zullen voorgesteld worden. Ik ben er van overtuigd dat we met ons realistisch en sterk programma de broodnodige verandering in het beleid van onze stad kunnen realiseren als de kiezer ons in oktober het vertrouwen geeft.”