Zuckerberg in Café De Luchtbal – Satire

SATIRE – Mark Zuckerberg is in ons land. De Facebook-topman is langs geweest in het Europees Parlement om opnieuw excuses aanbieden voor de rol van zijn bedrijf in het misbruik van privégegevens van gebruikers in het schandaal rond Cambridge Analytica. Daarna komt hij langs in Café De Luchtbal in Zottegem om verantwoording af te leggen.

Cafébazin Lien De Croock en haar team staan klaar om hem te ontvangen. Moeder Martine heeft tevens hapjes gemaakt en vader DJ Jos staat klaar met zijn discobar voorzien van de favoriete platen van Zuckerberg voor een feestje achteraf. Samen met het cliënteel van het café gaan ze Zuckerberg het vuur aan de schenen leggen. “We gaan Zuckerberg samen met het cliënteel van het café het vuur aan de schenen leggen” aldus Lien.

Poepentingels Mariette van Tstrijpestreutsen en Schijtersen Alfons uit de Zwarte Gracht zouden ook aanwezig zijn en dat zijn geen gemakkelijke.

Wij gaan alvast een kijkje nemen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X