Zuckerberg in Caf é De Luchtbal – Satire

SATIRE – Mark Zuckerberg is in ons land. De  Facebook-topman  is langs geweest in het Europees Parlement om  opnieuw excuses aanbieden voor de rol van zijn bedrijf in het misbruik van priv égegevens van gebruikers in het schandaal rond Cambridge Analytica. Daarna komt hij langs in Caf é De Luchtbal in Zottegem om verantwoording af te leggen.

Caf ébazin Lien De Croock en haar team staan klaar om hem te ontvangen. Moeder Martine heeft tevens hapjes gemaakt en vader DJ Jos staat klaar met zijn discobar voorzien van  de favoriete platen van Zuckerberg voor een feestje achteraf. Samen met het cli ënteel van het caf é gaan ze Zuckerberg het vuur aan de schenen leggen. “We gaan Zuckerberg samen met het cli ënteel van het caf é het vuur aan de schenen leggen” aldus Lien.

Poepentingels Mariette van Tstrijpestreutsen en Schijtersen Alfons uit de Zwarte Gracht zouden ook aanwezig zijn en dat zijn geen gemakkelijke.

Wij gaan alvast een kijkje nemen.