Verkiezingen in Zottegem: The game is on

Op 14 oktober 2018 trekken de Belgen opnieuw naar de stembus voor nieuwe gemeenteraden en in Zottegem zien we de eerste campagneposter alvast opduiken. De eer gaat naar de gedreven Matthias Diependaele (N-VA) die voor de burgemeesterssjerp gaat en niks minder. Hij durft!

Dat laat hij ons weten met een een stijlvolle zwart-wit foto en een doordringende blik. Hij heeft de durf en de ambitie om van Zottegem een bruisende stad te maken lezen we in zijn campagnefolder. Her en der zien we zijn opvallende boodschap opduiken gepaard gaande met de vraag “en jij?”. Marnic De Clercq (Open VLD) gaf op zijn facebookpagina op een ludieke manier antwoord op die vraag. “Durven? Gewoon doen.” zegt hij. “Gewoon doen” is dan ook de slogan van open VLD dit verkiezingsjaar. Hiermee is de toon gezet. Zoals Sherlock het zo mooi in de populaire tv-serie zegt: The Game is On. De strijd om de kiezer voor hun gedachtegoed te winnen is begonnen. We zijn benieuwd welke creatieve slogans en acties er ons nog te wachten staan. We zijn ervan overtuigd dat we er niet zullen kunnen naast kijken. Veel succes aan alle partijen en kandidaten.