Wordt Herzele de actiefste gemeente van Vlaanderen? Nog enkele dagen stappen te gaan…

Het personeel van gemeente en OCMW Herzele doen met veel goesting mee aan de 10.000 stappenclash, een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven dat van 1 tot en met 31 mei 200 deelnemende steden en gemeenten tegen elkaar laat strijden om de titel ‘Actiefste gemeente van Vlaanderen’.

Elke dinsdag- en donderdagmiddag gaat het personeel tijdens de middagpauze samen stappen. Daarna registreren ze hun stappen op www.10000stappen.be. De gemeente/stad die aan het einde van de maand het meeste stappen heeft verzameld, wint. Ook inwoners kunnen trouwens nog altijd meedoen door zich te registreren en stappen te tellen opwww.10000stappen.be.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X