Landelijke Gilde maakt van dorpsontbijt sociaal gebeuren

Landelijke Gilde Oosterzele organiseert alweer een ‘Ontbijt in een wijk’. Op zondag 24 juni palmt men hartje Oosterzele in (parking voor gemeentehuis). Je krijgt vanaf 8 u tot 10 u 30 een unieke kans om deel te nemen aan een uitgebreid dorpsontbijt. Een mooi initiatief om samen met je buur, mensen uit uw straat, dorpsgenoten, vrienden,…samen te ontbijten. (R 17, foto’s DDL).

Landelijke Gilde slaagde erin Oosterzele te laten uitroepen tot ‘Dorp in de Kijker 2018’. Met de titel van ‘Dorp in de Kijker’ wil Landelijke Gilde Oosterzele ‘ons dorp’ promoten en wil LG de ontmoeting stimuleren. Het concept van de Landelijke Gilde blijft aanslaan. Het bestuur van de Landelijke Gilde, Danny Meersman, Alex Meersman, Marc Leus, Danny De Cuyper, Luc Degroote, Antoine De Turck, Geert Goeteyn, Mario Limpens, Filip Van Bockstaele, Didier Van den Bussche, Patrick Van Winghem, Danny Vanderstraeten, Peter Verliefde en Wilfried Verspeeten, gaat a jaren door met het concept en wil er een sociaal gebeuren van maken. De contacten worden gestimuleerd en tegelijkertijd beoogt men met ‘Ontbijt in een wijk’ een gezondere levensstijl. ‘Ontbijt in een wijk’ moedigt het samenhorigheidsgevoel aan en is een aangename activiteit om een goed gevoel in ‘dorp’ te stimuleren.
Deelnemen kost 8 euro, kinderen tot 12 jaar smullen tegen 6 euro, kinderen tot 3 jaar: gratis. Je kan inschrijven tot en met 19 juni via een bestuurslid van LG of e-mail LG-oosterzele@telenet.be, je kan ook het bedrag over schrijven op rekening BE79 7370 0549 8933 — BIC: KREDBEBB met vermelding ‘Dorpsontbijt 2018, naam en aantal personen. Info: Danny Meersman, 0486 / 91 44 22.
Noteer alvast: Ostresele stapt! (zaterdag 28 juli), Fietstocht voor het hele gezin (zondag 2 september), Bank zoekt plek in Oosterzele (september- oktober), verlichte dorpstocht (zaterdag 6 oktober).                       Reporter 17