Kleurrijke vogel in basisschool De Groene Poort (eigenaar gezocht)


In de basisschool De Groene Poort, in Sint-Maria-Oudenhove, is gisteren een kleurrijke vogel opgedoken. Het ontbreekt er niet aan kleurrijke figuren, maar deze lieve rakker is de weg kwijt. Zoek je mee naar de eigenaars van deze mooie Lori?

De eigenaar kan gerust zijn, er wordt goed voor gezorgd. Een ervaren vogelliefhebber zorgt ondertussen voor aangepaste voeding, aandacht en onderdak.

Eigenlijkt noemt dit dier: ‘Lori van de blauwe bergen’. Het is een Australische soort die daar Swainson’s Lorikeet wordt genoemd. De vogel kan tot 30 cm groot worden.

De eigenaar kan zich melden in de basisschool Groene Poort, zowel als op de Triamant site, in de Lilarestraat in Sint-Maria-Oudenhove of via de Facebookpagina van Triamant Aunove, waar de gegevens te vinden zijn van de tijdelijke verzorger.

https://www.facebook.com/triamantaunove/