Merelbeke zendt WK-wedstrijden Belgen uit op groot scherm

Persbericht: Wie de WK-wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm wil volgen, kan ook deze keer terecht in het centrum van   Merelbeke

De gemeente zendt alle wedstrijden van de Belgen live uit op de parking achter het Vredegerecht. Het gemeentebestuur slaat daarvoor opnieuw de handen in elkaar met het Handelscentrum Merelbeke, dat onder meer de bar zal verzorgen.

De Belgen spelen hun eerste WK-wedstrijd tegen Panama, op maandag 18 juni om 17 uur. De bar is open van 16 tot 20.45 uur. Op zaterdag 23 juni spelen de Duivels tegen Tunesi ë, dan is de bar open van 13 tot 17.45 uur. Op 28 juni, voor de wedstrijd tegen Engeland, is de bar open van 19 tot 23 uur. Om veiligheidsredenen zijn rugzakken, grote handtassen en vuurwerk niet toegelaten. Als de Belgen zich kwalificeren voor de volgende ronde, zendt de gemeente ook die wedstrijden uit. Meer info vind je op www.merelbeke.be.