Yente Van De Wiele verkozen tot nieuwe voorzitter Houtemse jeugdraad

Vorige week werd op de Houtemse jeugdraad Yente Van De Wiele unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter.

Yente is al 10 jaar lid van de jeugdmuziekvereniging Yamco, en speelt daar trompet. Hij is leeftijd 19 jaar jong en al 3 jaar lid van de jeugdraad.
Hij is te contacteren via  yentevdw@hotmail.com  .

“Als schepen voor jeugd ben ik Barbara De Smet, de uittredende voorzitster zeer dankbaar voor haar jarenlange inzet voor onze jeugdraad”, aldus schepen Tim De Knyf. “We hebben al die jaren een fantastisch goede samenwerking gehad tussen de jeugdverenigingen onderling alsook vanuit de gemeente met de jeugdraad en de jeugdbewegingen. Met Yente hebben we een waardige opvolger. Een zeer jonge kerel maar met veel gedrevenheid. We hadden in het verleden al jeugdraadvoorzitters uit Chiro- en jeugdhuishoek, dus het is een mooie zaak dat nu ook Yam eens de voorzitter levert.”