Ontdek de troeven van Balegem op 18 de Jenevertocht

De Oosterzeelse wandelclub Land van Rhode vzw legt je op woensdag 13 juni in de watten in Balegem. Je kan er vanaf 7 u tot 15 u terecht voor een wandeling van 6, 8, 10, 13, 15, 18 of 21 km. Geniet van de 18 de Jenevertocht. Inschrijven in zaal De Kring, Gootje 61 in Balegem. Wandel je fit en drinkt een pure Balegemse jenever. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Gezondheidsfreaks gaan in Balegem genieten van een heerlijke wandeltocht, sociaal contact, verzorgde dranken, vers gebakken wafels, een gratis Balegemse jenever. De Jenevertocht, een klassieker in zijn genre. Om 7 u kunnen de vroege vogels al starten aan de Kring in Balegem. Een uitgelezen kans om Balegem eens vanuit een andere hoek te bekijken. Ontdek de troeven van Balegem. De Jenevertocht biedt veel mogelijkheden. In de eerste plaats de natuur, een echte oase, het erfgoed, de beschermde jeneverstokerij, de molens, de steengroeve. De volledige wandeling verlaat nauwelijks het grondgebied van Balegem. Enkel de 15, 18 en 21 km slingeren door een stuk van Scheldewindeke en Oosterzele. Het jonge Oosterzeelse geboortebos en Hettingenbos komen ook in het wandeltraject voor. De pas gerestaureerde Windekemolen kan je in al zijn herwonnen glorie bewonderen.
De Oosterzeelse wandelclub levert al 31 jaar serieuze inspanningen om de wandelsport dichter bij de mensen te brengen en iedereen de kans te geven aan de wandelingen te participeren. Trek op woensdag 13 juni de wandelschoenen aan. Balegem heeft nog veel authentieke en rustige plekjes. Neem gerust de tijd om te ontdekken, te beleven, te genieten. Ontdek in uw eigen tempo de schoonheid van Balegem. Mis de vele plekken niet waar u zult ontspannen.
Wandel mee
Twijfel niet en haal op woensdag 13 juni je inschrijvingskaart in zaal De Kring, Gootje 61 in Balegem. Alle afstanden hebben een rustpost in de enig mooie stokerij Van Damme. De wandeling verloopt voor een groot deel over rustige verharde paden. Beleef plezier aan een ontspannende activiteit. Overtuigd? Info: voorzitter Erik Lievens, erik-lievens@skynet.be, 0475 / 78 11 96, secretariaat Diana Scheirlinck, diana.scheirlinck@skynet.be, 0475 / 42 05 12.                                                       Reporter 17
X